Hit- és erkölcstan

Tisztelt Intézményvezető Asszony! Tisztelt Intézményvezető Úr!

Két okból keresem Önt ebben az új oktatási helyzetben.

Először is szeretném megkérni, hogy a csatolt szülői tájékoztatót, illetve, ha lehetséges a szóróanyag pdf. formátumát legyen kedves az iskolai honlapon a szülők számára elérhetővé tenni. Sajnos a kialakult helyzetben nagyon kevés lehetőségünk van a szülők elérésére, a leendő első osztályosok megszólítására.

Előre is köszönöm együttműködő segítségét!

A második ok:

Nagyon köszönöm azt a segítő együttműködést, melyet a hitoktatóinkon keresztül tapasztaltunk a hétfői, illetve a mai napon a digitális oktatásra való átállásban.

Hitoktatóink mindenhol igazodnak az iskola kéréseihez, elvárásaihoz. Igyekszünk támogatni őket a központilag elkészített tananyagokkal, az új oktatási formák megismertetésével, módszertani anyagok biztosításával. Ezen a héten még a kapcsolatok kiépítése zajlik, illetve a hitoktatóink kisebb anyagokat juttatnak el a tanulókhoz. A tanmenet szerinti oktatás a jövő héten fog mindenhol elindulni. Törekszünk arra, hogy az órarendnek megfelelő időben, illetve ha az intézménynek van külön kérése, akkor természetesen azt figyelembe véve, küldjék a hitoktatóink a heti anyagokat a diákok számára.

Remélem, hogy ez az új helyzet segít mindenkit az összefogásban és a módszertani megújulásban.

Nagyon köszönöm támogató segítségét!

Nyugodt, és egészséges időszakot kívánok!

                        Üdvözlettel: