Szülői tájékoztató

Tisztelt Szülők!

A hivatkozott Korm. r. módosítására került sor (Magyar Közlöny: 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete), aminek a lényege, hogy – a korábbi rendelkezéstől eltérően – 2021. márc. 8-ától az iskoláknak ügyeletet kell biztosítania. 

A fentiek értelmében a Magyarmecskei Általános Iskolában is hétfőtől, március 8-tól biztosítjuk az ügyeletet.

Az ügyelet rendje: minden tanítási napon tanítási időben  

Kérjük a szülőket, ha nem tudják megoldani alsós gyermekük felügyeletét, és igénylik az ügyeletet, minél előbb jelezzék.  

Az igénylés jelzése történhet a Kréta rendszer felületén üzenetben,  vagy az iskola e-mail címén: mecske.kozkincs@gmail.com, vagy telefonon az iskolavezetésnek, osztályfőnöknek.

Együttműködésüket köszönjük!

                                                                                                                                              Iskolavezetés

Digitális oktatás

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Intézményünk, a Magyarmecskei Általános Iskola  2020.december 7 – 12. között digitális oktatásra áll át. Kérünk minden szülőt és tanulót lépjenek be naponta a Kréta rendszerbe és a Digitális Kollaborációs Térben tájékozódjanak a diákok feladataikról, az online órákról. A Kréta rendszeren belül megtekinthetők a házi feladatok, az elvégzendő munkák.                                                                                                                        

Minden tanulónak, szülőnek segítséget nyújtanak iskolánk pedagógusai, forduljanak hozzánk bizalommal. Kérünk minden diákot a felelősségteljes magatartásra!  Együttműködésüket köszönjük!

Magyarmecskei Általános Iskola – intézményvezetés 

Rendkívüli tanítási szünet

Tisztelt Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy a Tankerülettel egyeztetve 2020. december 1, 2, 3, 4. –re az intézményvezetés rendkívüli tanítási szünetet rendelt el.

További információkért kérjük figyeljék az iskola weboldalát, Facebook oldalát és a KRÉTA ellenőrző üzenőfalát!

Kérjük, hogy az ételhordókat kérjük juttassák el a sofőröknek! A magyarmecskeiek a napköziben személyesen vehetik át az ebédjüket.

Üdvözlettel: Intézményvezetés